Van Turizm Master Planı

Bu proje, T.C. Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Kapadokya Üniversitesinin oluşturduğu ortak bir çalışma grubu ile Van Turizm Master Planı’nın yazılmasına yönelik çalışmaları içermektedir. Projenin çıktıları, Van turizmi için turist sayısı ve turizm geliri başta olmak üzere birçok alanda belirlenen hedeflerin ve bu hedeflere ulaşmada izlenecek stratejilerin yer aldığı politika belgesinin tamamlanarak Van Valiliğine teslim edilmesinden ibarettir.

E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız